Ennakko Lohi – Kouvola: Sarjakärki saapuu Koskenharjulle

Lohi kohtaa Sports Car Centerin isännöimässä, kauden kolmannessa ottelussaan Kouvolan Pallonlyöjät, joka on aloittanut kautensa Suomensarjan Itälohkossa puhtaalla pelillä kerättyään neljästä ottelusta täydet 12 pistettä.

KPL on ehtinyt kohdata jo Kuopion, Juvan, Imatran sekä Kiteen ja voittanut nämä kaikki selkeällä marginaalilla. Neljän ottelun jälkeen lyötyjä juoksuja Koplalla on peräti 57. Parhaiten KPL-paidasta on onnistunut Lauri Yrjölä, joka on iskenyt neljään otteluun 13 juoksua ja johtaa Itälohkon lyöjätilastoa.

Edellisottelussa KPL:n paidassa nähtiin myös kokenut Saku Kapanen, joka keräsi tililleen yhden lyödyn ja kolme tuotua. Muitakin tuttuja nimiä vieraiden kokoonpanosta saattaa löytyä, sillä alkukaudella Suomensarjaa ovat käyneet pelaamassa muun muassa Iiro Nokkalaja Valtteri Niskanen. Yhdessä ottelussa KPL:n viuhkaa myös käsitteli itse Eero Pitkänen.

Jyväskylän Lohi sen sijaan on ehtinyt pelata vasta kaksi ottelua. Avausottelussa Lohi kaatui Lahdessa jaksoin 0-2, kun taas kotiavauksesta tuli komea voittoa Juvasta lukemin 2-0 (6-3, 5-1).

Lohesta parasta alkukauden virettä on osoittanut Ville Rauhala, joka on kerännyt kahden ottelun jälkeen tehotilastoon lukemat 1+4/3. Näistä suurin osa syntyi viime ottelussa, missä Rauhala hurjasteli komeat 11 kärkilyöntiä.

Viime kaudella Lohi kohtasi Kouvolan kaksi kertaa ja molemmat kamppailut merkattiin niukasti Lohelle. Kotiottelussaan Lohi vei kamppailun numeroin 2-1 (1-3, 3-1, 1-0), kun taas vieraissa lukemin 1-0 (5-1, 7-7).

Lohi – Kouvola siis lauantaina 25.5.2019 kello 14:00. Tervetuloa Aina Aurinkoisen lämpöön pakoon hieman koleampaa toukokuun jaksoa. Restaurant Laiton tarjoaa perusantimien lisäksi muun muassa uusia Lohi-lippiksiä.

Matti Vilppolan kommentit perjantailta:

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.