Ennakko: Kiri – Lohi

995438_10151739199709764_1212658932_n

Kolmen ottelun jälkeen Lohiparvella on kasassa vaihtelevien esitysten jälkeen viisi pistettä, jotka oikeuttavat sarjataulukossa sijaan kuusi ennen keskiviikon sarjakierrosta. Suurin osa edellä olevista joukkueista on kuitenkin pelannut koskenharjulaisia useamman ottelun. Pelinjohtaja Jussi Muilu löytää vuoristoratamaisuudelle selityksen.

– Kyllä tässä on näkynyt vielä se, ettei joukkue ole pelannut kuin alkukauden yhdessä, joten muutamia kysymysmerkkejä on vielä ollut ilmassa. Rutiinia yhteispelille tulee kuitenkin vain pelaamalla, Muilu pohtii.

– Toisaalta tässä on hävitty vain juoksulla kaksi jaksoa ja niiden otteluiden supervuoroparit, joten pistesaalis voisi olla jo tässä kohtaa kautta suurempikin. Kauheasti ollaan jouduttu tekemään töitä jokaisen juoksun eteen eikä pallo ole tahtonut pomppia meille lainkaan, hän jatkaa.

Lohen pelipomo uskookin joukkueensa olevan sarjassa se ryhmä, joka parantaa kauden aikana eniten otteitaan.

Torstain kotijoukkue Jyväskylän Kiri on marssittanut tämän kesän kolmeen otteluunsa jo peräti 17 pelaajaa eikä täyttä varmuutta ole huomisenkaan osalta, ketkä pukeutuvat sinivalkeaan. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa lautasen äärellä nähtiin Jesse Suuronen, mutta ilmeisesti kolmannen pelin kohdalla Jan Brandtilla ei ollut maanpuolustuksen kannalta välttämättömiä tehtäviä samanaikaisesti hoidettavanaan. Lievestuoreen Kisan viuhkasta vastaava Pekka Rajalasta on puolestaan ehtinyt jo mättämään 2+10 lyötyä. Viime otteluun Kiri oli kaivanut jokeriksi myös Loheakin aikanaan edustaneen Lasse Niemisen.

– Aiemmasta kolmesta vastustajasta ei ollut niin tarkkaa tietoa, mutta nyt on hienoa lähteä pelaamaan, kun on tuttu porukka vastassa. Toisaalta arvoitushan se on, ketkä sieltä lopulta kiilaan saapuvat, pyörittelee Muilu.

Lohen Henri Pennanen on pelannut viime ottelut jumalamoodilla, sillä Kiteen miehen kärkilyönnit ovat onnistuneet kolmetoista kertaa yhtä monesta yrityksestä. Toisin sanoen Heni on ollut täydellisellä pelipäällä ehtien kolmeen otteluun kotipesän turviin jo yhdeksän kertaa!

– Heni on pelannut myös ulkona virheettömästi ja osoittanut kaivattua johtajuutta. Joukkue tarvitseekin ehdottomasti hänen hyvää pelaamistaan, Muilu suitsuttaa.

– Myös etukentän fyysiset miehet, Ville Rauhala ja Elmeri Pajari, ovat saaneet tehtyä hyvin paloja ja Riku Rytkönen on sopeutunut loistavasti uudelle pelipaikalleen kolmoskoppariksi. Sisäpelissä Saukkolan Akselin lyönti osuu kyllä tällä hetkellä niin keskelle palloa kuin vain voi, luettelee Muilu luottapelaajiaan.

Lohen edellinen peli oli lahtea vastaan viime viikon keskiviikkona, joten joukkue on ehtinyt hyvin valmistautumaan torstain koitokseen. Viuhkavelho kaipailee lisää palottomia ajolähtöjä, jotka vaativat turhien taka- ja kopinnostopalojen karsimista. Näin kotiutuksiin saataisiin jatkuvuutta.

– Oman sisäpelin kautta aiomme löytää iskunpaikat kaverin ulkokentästä, lupaa Muilu lopuksi.

Ottelu alkaa torstaina kello 18.00 Yrttisuolla, joten saapukaa sankoin joukoin kannustamaan Lohi voittoon kauden ensimmäisestä paikallistaistosta!

-AP-

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa