25.1 Ennakko vs. Kiri II

10408598_10152819755734764_1260854911144132400_n

 

Kesän 2015 Lohiparvi on nyt ehtinyt marinoitumaan Graniitin uumenissa kolmisen kuukautta ja sunnuntaina edessä on kauden ensimmäinen hallipeli Jyväskylän Kirin kakkosjoukkuetta vastaan kello 19.45. Pelinjohtaja Jussi Muilu paljastaa, kuinka lohisoppaa on hämmennetty.

– Treenit ovat kulkeneet hyvin ja tavoitteisiin on päästy. Joulun tienoilla mukaan mahtui muutama pienempi loukkaantuminenkin, mutta ei onneksi mitään sen isompaa. Niitä ei vaan soisi yhtään, kun näin pienellä rosterilla kuitenkin operoidaan.

Pelipomo on ollut tyytyväinen harjoitteluilmeeseen ja silminnähtävään kehitykseen. Teemoja treeneissä ovat olleet pallovarmuus, juoksu- ja peruskestävyys sekä fysiikka.

– Nyt fokus alkaa hiljalleen siirtyä kohti itse pelaamista. Syksyn treenin tuloksen pääsee oikeastaan vasta mittauttamaan ulos tositilanteessa.

Muilu yhdessä aisaparinsa A-J Hirvosen kanssa on hahmotellut tulevan kauden kokoonpanoja ja pelipaikkakohtaiset harjoitteet on polkaistu käyntiin. Hipposhalliin Lohimiehistö ei oli vielä päässyt, mutta siihenkin on tulossa parannusta.

– Hyvä, että saadaan lauantaina yksi treeni alle ja lukkari Perttu Paakkola siihen mukaan. Itseäni kiinnostaa erityisesti hänen ja harjoituksissa edukseen esiintyneen Ville Rauhalan otteet. Katsotaan miten Ilmajoen mies osuu palloon pelissä.

Viuhkavelho odottaa myös muiden miesten pelisuorituksia, sillä hän ei ole nähnyt kaikkia tositouhuissa muutaman viime vuoden aikana. Muilusta on tärkeää saada selville, kuinka oma-aloitteisia pelaajat otteluiden aikana ovat ja kuinka paljon ohjausta he kaipaavat.

– Ulkopelissä lähdetään katsomaan, kuinka uusi lukkari ja etukenttä löytävät toisensa. Myös takatilanteeseen kokeillaan erilaisia kuvioita ja katsotaan, kuinka ne nyt ensimmäisellä kerralla toimivat.

Sisäpeliin Muilun lääkkeet ovat myös selvät – kovia vetoja rajoihin ja luukkuihin niin merkistä kuin vapaillakin.

– Eihän meillä turhan nopea joukkue ole ainakaan vielä, mutta lyöntivoimaa pitäisi tähän sarjaan olla aivan riittävästi. Pyritään kuitenkin sisällä olemaan rauhallisia ja säästetään se aggressiivisuus räpylähommiin.

Vastustajan suhteen Muilu ei vielä turhia tarkkailuja tee vaan otteluun lähdetään oma peli etusijalla.

– Mahdollisesti katsotaan, jos pelinaikana johonkin heikkoon kohtaan ruvetaan painostamaan enemmän. Kunhan vastustajan lukkari selviää niin siitä voin muutama sanan pojille sitten mainita.

-AP-

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa