1 – 0

Ja aamutreenit Koskenharjulla kello 9.00. Sen pidemmälle on turha miettiä vaikka videoita pyöritetään ja pesistä puhutaan.

Hiukan jännittävä peli

Lohi matkusti tänään Puijonlaakson kautta Sotkamon hulppealle stadionille upean Sapsojärven kauniin hiekkarannan kupeeseen aikomuksena voittaa. Tyyli vapaa. Eikä tämmöistä matkaa tehdä pelkällä aikomuksella, se tehdään täysillä. Kun fanit Jämsästä ovat paikalla, me voitamme. Ensimmäinen jakso oli tämän kesän tasoista ulkopeliä, hiukkasen nihkeää sisäpeliä, mutta voittavaa. Joka on tässä kohtaa ainoa asia, millä on merkitystä. Kotijoukkue Sotkamon Jymy sai jakson ainoat kolmostilanteensa ja ainoan juoksunsa viimeisen tasoittavalla Lohen johtaessa jo 0-4.

Toisella jaksolla harjoiteltiin taas takaa tulemista

Toisella jaksolla ei käynyt Jymymäihä, vaan Jymy oli parempi. Pojat löi palloa väliin, pelasivat taktisesti virheettömästi ja oma ulkopelimme oli paikoitellen… pomputtelevaa. Kun palloja punnitsee, olisi hyvä olla vaaka lähellä, koska ei siitä muuten mitään käteen jää. Ehkä paskainen jälki, jos se pallo on ensin päästetty käymään puskassa. Jostakin syystä tuo heikohko ulkopelisuorittaminen kuitenkin vaikutti myös sisäpeliimme, jossa pelasimme luokattoman jakson. Hävisimme tutusta loppukiristä huolimatta 5-3.

Supervuoropari ja kotiutuskisa tulevat sen jälkeen

Päättyi 2-2. Sotkamon juoksuille ei mitään voitu, omat tulivat lyömällä. Paikka oli ratkaista vielä kahden palon kolmostilanteessa, mutta haluttiin kliimaksi kotiutuskisaan. Vastustaja teki kaksi ja itse oltiin tasoissa kolmen parin jälkeen. Olisi oltu jo kahden parin, ellei mailamies olisi hölmöillyt. Ratkaisujuoksu upealla sijoituksella tapin ali ja tanssit päälle. Ei kuitenkaan tanssittu vaihtokopin katolla eikä menty piikkarit jalassa saunaan. Tilastot löytyvät Amerikan internetistä.

voittojuoksu

Kaikkeen ollaan valmiina

Huomenna peli, tarvittaessa tiistaina treenit. Ajatukset (kuten tämä juttukin) erittäin sekavat tässä vaiheessa, mutta huomenna täydessä terässä.

Eli lyhykäisyydessään: tämä upea nuorten miesten (ja minun) yhteenliittymä nimeltä Jyväskylän Lohi toivottaa kaikki ihmiset (myös savolaiset saa tulla) huomenna tervetulleeksi Aina Aurinkoiselle Koskenharjulle kello 14. Huomenna on mahdollisuus tehdä lohelaista, jyväskyläläistä ja omanlaista pesishistoriaa. Joka tapauksessa se on tämän ottelusarjan ainoa kotipelimme, joten nyt on se paikka antaa tukenne. Kiitämme ja arvostamme, olette meille tärkeitä!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.